De week van Snorkelen en niks zien, snel een nieuwe camera bestellen en vakantie!
Vrijdagavond
Voor de verandering maar weer eens een filmavondje met Domi, maar het was wel heel erg gezellig.
Zaterdag
Zo gezellig dat we zaterdagmorgen gewoon door zijn gegaan. Toen we allebei eindelijk wakker waren, zijn we op Domi's tweepersoonsluchtbed gaan liggen en hebben we nog 6 afleveringen van Friends gekeken. Domi had zelfs ontbijt op bed gemaakt: koekjes, Oreo's en chocolade buttons. Super lekker. Jammer dat ik op een gegeven moment op moest staan om te gaan werken.
Na het werk ben ik naar Kyra geweest, het was de laatste avond dat haar ouders in Nieuw Zeeland zouden zijn. Kyra had het over een wijnproeverij bedacht dus toen dacht ik: IJSPROEVERIJ. Ik heb een
bak vol geschept met bijna alle verschillende soorten ijs die we hebben. En toen ik wilde betalen (ik kreeg al dikke korting, moest eigenlijk 20 dollar betalen, maar ik hoefde maar 5 te betalen)
hoefde ik niet te betalen. Echt de beste baan EVER!
Dus bij Kyra aangekomen heerlijke ijsproeverij gehad en gezellig met z'n viertjes gekletst.
Zondag
De tijd was verzet, dus we mochten een uur langer blijven liggen. Daar kon je helaas niets van merken, want de ouders van Kyra moesten op tijd naar het vliegveld. Dus na een heerlijk ontbijtje heb
ik nog even lekker verder geslapen.
Daarna heb ik een lekker broodje gehaald en ben ik naar een oefenwedstrijd gaan kijken van het team. En het ging goed, want ze hebben gewonnen. Ze vroegen ook of ik naar de wedstrijd van het eerste
elftal kwam kijken op de club. Ik had toch niet veel beters te doen dus ik zei dat ik er wel zou zijn.
Op de terugweg van Northcote naar Beach Haven, ben ik nog bij Fernz (hotel waar pap en mam ook hebben geslapen) langsgegaan. Janneke (zus) en de vader van Dominique waren namelijk ' smorgens
aangekomen. En toen ik daar mijn fietsje had geparkeerd, zag ik dat de eerste zak chips al bijna leeg was.
We hebben echt gezellig gekletst terwijl we lekker in het zonnetje zaten. Uiteindelijk was het zo gezellig dat ik de eerste helft van het voetbal helemaal gemist heb. Maar de tweede helft was toch
veel leuker, toen zijn er 5 goals gemaakt (waarvan ik er op de een of andere manier maar 1 van heb gezien). Maar was zeker leuk, het was best druk op de club. Ik kwam zelfs nog een leraar daar
tegen van school.
Goede dag voor Birkenhead United want ook deze wedstrijd werd gewonnen.
Daarna is Kyra nog richting Beach Haven gekomen en hebben we heerlijk gegeten.
Maandag
's Morgens moest ik veel te vroeg op want ik moest om 8 uur op school zijn. Ik ging mee op een snorkeltrip naar Goat Island. Toen we nog bij school waren was het nog mooi weer, maar verder richting
Noord, meer regen, meer wind, meer niet zo'n mooi weer.
Bij Goat Island aangekomen duurde het nog 2 uur voordat iedereen eindelijk z'n spullen aan had. Toen we het water in gingen was er bijna niks te zien, op 1 snapper na.
Dus 's avonds ben ik druk bezig geweest met het bestellen van een nieuwe camera. Ik moest er snel mee zijn, ik moet er namelijk een hebben voor Australië. Uiteindelijk heb dezelfde gekocht als die ik al had alleen dan een versie nieuwer.
Dinsdag
En wat een geluk had ik, dinsdag mocht ik weer snorkelen. Toen we bij Goat Island aankwamen was er echter een probleem. De golven waren een beetje te hoog om te snorkelen (lees: golven van minstens
4 meter). Dus na wat overleg zijn we naar een oude cementfabriek gegaan, daar was ook een water.
Dit keer ging het iets sneller wat alle spullen regelen. Helaas was hier ook niks te zien, alleen maar zwart.
Na het snorkelen heb ik nog lekker sushi gegeten met Kyra en Domi. En daarna moest ik een les voorbereiden over botten.
Woensdag
Stage ging best wel goed. Ik moest lesgeven over botten en was er best wel zenuwachtig voor. Maar de leraar was heel erg tevreden. Heb echt zin in de volgende les.
Een leuke verrassing toen ik thuis kwam: mijn camera was gearriveerd, super leuk. Nu kan ik lekker foto's maken in Australië.
's Avonds echt lekker getraind.
Donderdag
Laatste dag voordat de vakantie begint, ik heb op school alles geregeld voor Australië. Nog een paar laatste lesjes gegeven en toen heerlijk naar huis gegaan. Om de vakantie in te luiden wilde ik
lekker buiten in de zon liggen. Jammer dat er op een gegeven moment geen zon meer in de tuin was. maar de oplossing was snel gevonden, uiteindelijk heb ik lekker op de oprit in het zonnetje
gelegen.
's Avonds heb ik mijn koffer vast ingepakt, ik moest hem wegen en ben best blij met het resultaat, hij weegt maar 14, dus dat is goed nieuws voor als we weer helemaal terug gaan naar Nederland. Dan
mag hij 23 wegen en er zit nu best veel in.
Daarna nog lekker Friends gekeken.
Vrijdag
Op dit moment heb ik nog niet veel gedaan, alle winkels zijn dicht dus ik weet nog niet zo goed wat ik ga doen. Maar dat lezen jullie de volgende keer wel weer.
Ohja en zondag vertrek ik naar Australië. Dus ik weet niet of ik dan ook een stukje kan schrijven. Heb er zo veel zin in. Ben er ook al helemaal klaar voor!
Spreek jullie snel weer!
Xjes,
mij
Fijne vakantie. geniet er van.
Wat een leuk idee, ijsproeverij. Zal zeker in de smaak zijn gevallen.
En nu maar eens kijken in Australië of daar lekker ijs is.
Heel veel plezier gewenst met je surfkamp!
Wij wensen je ook een hele fijne vakantie in Sydney!
Hopelijk kunnen we van tevoren nog even skypen...
Ik wil je alvast heeel veel plezier wensen in australie!
Geniet er maar lekker van.
Ben benieuwd naar je verhalen!
ik ga hier weer verder werken, pauze zit er op ;)
Xx
Moeten de golven in Sydney wel 4 meter zijn om lekker te kunnen surfen??
Heel veel plezier gewenst!!!!
Annemie.
Oah k ben zo jaloeeers.. Ik wil ook vakantie, ver weg, warm, ze, strand en weet ik veel wat.... Geniet ervan poes!! En denk ook even aan je zusje die in t arme nederlandje zit...
Dankjewel allemaal, ik heb er echt super veel zin in!
Ik neem mijn laptop niet mee, dus ik denk niet dat ik een verhaaltje kan schrijven aankomende vrijdag, jullie zullen iets langer op mijn surfavontuur-verhaal moeten wachten.
Spreek jullie snel weer!
Xjes