Little girl Big dream

De week van het slechte weer maar met een heel zonnige einde

Vrijdagavond

Heb ik nog een aantal uurtjes gewerkt bij de ijssalon en daarna lekker naar huis en op tijd naar bed.

Zaterdag

Zaterdag stond er weer een werkdag voor de deur. Wat leuk was, was dat ik in mijn pauze lekker kon gaan winkelen. Kyra kwam 's avonds al naar Beach Haven en ze kwam me ophalen bij de ijssalon en mijn bazin dwong mij om haar gratis ijs te geven. En toen werd ze ook nog bijna boos toen Kyra geen overvol bekertje wilde.

Zondag

Mijn allereerste voetbalwedstrijd, het was een oefenwedstrijd en het veld lag 100 m van zee. Het waaide dus nog al hard. Ik vond van mezelf dat ik goed gespeeld had, ik stond weer rechts back. Dominique heeft gescoord jammer dat ze niet vaker scoorde want uit eindelijk hebben we 2 tegen 2 gelijk gespeeld.

Toen we klaar waren kreeg ik een heel fijn smsje van het werk, vanwege het slechte weer hoefde ik niet te komen. En maar goed ook want hier in Nieuw Zeeland is het gebruikelijk dat het thuisspelende team voor eten zorgt in de kantine. Er was chips, friet, heel veel koekjes, muffins, worstenbroodjes enz. Er werden zelfs speaches gegeven door de 2 coaches en er werd van elke team the woman of the match aangewezen. Het was echt heel erg gezellig.
's Middags heb ik mijn PO voorbereid want maandag moest ik hier mee beginnen.

Maandag

Ik stond vroeg op om naar school te gaan om mijn PO voor te bereiden en maar goed ook, in totaal heb ik 300 A-4tjes geprint/gekopieerd/in mapjes gestoken/aan elkaar geniet. En ik was net voordat de les begon klaar. De les ging best goed.
We kregen 's avonds een mailtje dat de training niet door ging vanwege het slechte weer (die titel slaat wel ergens op).

Dinsdag

Het had de hele nacht geregend en dit ging de hele dag door, het regende zo hard dat ik geen zin had om te fietsen en de bus heb gepakt. Ik moest vandaag een aantal lessen improviseren omdat ik ze voor buiten gepland had en uit eindelijk in de gymzaal les moest geven waar ook andere klassen les kregen.

Woensdag
Woensdag toch maar door de regen naar school gefietst. Om vervolgens na 7 uur weer terug te fietsen door de regen (niet veel gebeurd dus).
We hadden een mailtje gekregen over de training van vanavond, natuurlijk konden we niet trainen vanwege het weer. De trainer heeft Domi en mij opgehaald want hij wist dat we anders op de fiets door de regen moesten komen, super lief:D
Het team werd bekend gemaakt, we hadden al verwacht dat wij er niet bij zouden horen omdat we halverwege het seizoen weg gaan. Maar toch was het nog best wel spannend, als we niet weg waren gegaan hadden ze ons zeker in het team gewild, dat zeiden ze in ieder geval. Dus misschien toch een talentje als ze dat na 5 trainingen zeggen.
Daarna hebben we echt nog heel leuk gedronken en gepraat in de kantine, maar goed dat we wel gewoon mogen blijven trainen, alleen mogen we geen wedstrijden spelen.
Domi en ik hebben daarna nog heerlijk een pizza verslonden. En zijn we naar bed gegaan.

Donderdag

Donderdag was weer dag 6 dus dat betekent geen lesgeven. Ik ben 's morgens wel naar stage gegaan om eventjes alles te organiseren voor PO. Die 300 uitgeprinte-gekopieerde-geniete-en-in-mapjes-gestoken-A4tjes lagen er niet meer zo netjes bij.
Nadat ik dat had gedaan ben ik even naar Birkenhead gegaan, heb mijn IRD-nummer (belastingnummer) afgegeven bij het werk, dus dat is nu ook officieel. Na wat boodschapjes ben ik weer naar huis gegaan.
Thuis kon ik me maar moeilijk concentreren op school dus na twee uurtjes gaf ik het op en kon ik eindelijk doen waar ik de hele dag al zin in had: MIJN VAKANTIE BOEKEN. Ik had aan het begin van de week bedacht dat ik misschien in de schoolvakantie in april wel naar Australië kon gaan in mijn eentje. En toen kwam ik de ideale site tegen: Surfkamp Australia. Ik was meteen verkocht. Heb pap en mam meteen een mailtje gestuurd wat zij er van vonden. Ik was zo opgewonden. Ik ben zelfs naar de bushalte gerend om het aan Domi te vertellen, die kwam net terug van school.
Pap en mam reageerden maar niet en ik wilde heel graag boeken, maar goed dat ik een peettante heb. Want die kwam online en die zei dat ik gewoon moest boeken. Dus jongens en meisjes ik ga naar Australië. 8 april vertrek ik, van 9 tot en met 13 april ben ik op surfkamp en daarna verblijf ik tot en met de 17e in een hostel aan Bondi Beach Sydney. Ik heb er zo'n zin in. Ik heb echt geen zin om zolang te moeten wachten (2 weken). Maar mijn week kan niet meer stuk. Het enige probleempje was dat ik problemen heb met mijn creditcard waardoor ik mijn vlucht niet kon boeken.

Vrijdag

Maar niet getreurd, want toen ik vrijdagmorgen wakker werd had ik een mailtje van pap en mam die mij hun gegevens hadden gestuurd. Dus kon ik dan toch ook de vlucht boeken. De hele dag ben ik in een blije roes geweest en ik zit er nog steeds in. Heb er echt ontzettend veel zin in, wel spannend maar zoveel zin!
Oh ja en in de tussentijd heb ik mijn PO lessen er ook al bijna allemaal op zitten, maandag nog eentje en dan alleen nog maar alles verwerken.
En dan nog een leuk vooruitzicht, morgen lekker dagje naar Brown's bay met Domi. Alleen jammer dat ik nu dadelijk moet gaan werken terwijl het weer net mooi weer is. Maarja, dat surfkamp moet ook betaald worden hè?!

Zoals jullie lezen gaat het hier nog steeds prima, ik zal nog maar een keertje zeggen dat ik er echt ontzettend veel zin in heb. Laat die vakantie maar komen!
Tot volgende week!

Liefs,

Mij..

Xjes

Melanie

Hey meid!
Wauw!! Super leuk dat surfkamp :)
En zo kom je nog in australie ook!!
Moet je daarna weer naar nieuw zeeland? Of is je stage dan al af?

super vet iig! :)
Binnenkort maar weer eens skyppen? :)

Veel plezier alvast!
Xx

Anja

Australie is super. Wat fijn dat je er even van mag snoepen :)

Ps wij hebben hier mooi weer. Met een beetje mazzel wordt het vandaag 20 graden.

Peettante.

Je hebt echt de goede keuze gemaakt als je zo blij wordt van je beslissing.
Geniet er maar lekker van, klein meisje met je grote droom!!
Wat heeft jullie generatie toch een mogelijkheden en kansen. Geweldig!!
Fijne week.

Annemie.

Pauline

Ja ik heb er echt zin in.
Zeker dat we snel gaan skypen Mel!
Dankjewel lieve peettante dat je zei dat ik het moest doen!!!
En ik weet dat we veel mogelijkheden en kansen hebben, en ik zal er zoveel mogelijk proberen te grijpen:D.
Xjes
en jullie ook allemaal een fijne week!